Over De Maas BV

De Maas werd aan het begin van de vorige eeuw opgericht door enkele ondernemende Rotterdammers. Uit de naam komt ook de verbondenheid met de stad en haar rivier tot uitdrukking. Ook ons motto is duidelijk van Rotterdamse oorsprong: “Werk hard en zorg goed voor je klanten”.
Dat betekent dat wij u graag met ons vakmanschap en onze “servicegedrevenheid” tot een tevreden klant zullen maken; zo simpel is dat.                        

Pand van De Maas B.V. in Zwijndrecht​Ons vakgebied is het leveren van scheepsdieselmotoren, industriemotoren en generatoren. Gedurende vele jaren hebben wij een dusdanig goede reputatie opgebouwd dat veel vooraanstaande motorenfabrikanten hun belangen aan De Maas hebben toevertrouwd. Zo zijn wij al sinds 1965 importeur van de befaamde Lister-Petter scheepsmotoren. Andere bekende merken die wij kunnen leveren zijn: Doosan en JCB. Deze topmerken zijn leverbaar via een aantal streng geselecteerde dealers.  De Maas is dan ook trots op een lange en succesvolle samenwerking met hen. 

Aan de andere kant van ons succes staat onze wijdverbreide klantenkring, die, kritisch als ze zijn bij het kiezen van hun zakenpartners, ons hun vertrouwen hebben gegeven en daarin nooit beschaamd zijn.

Ook leveren wij generatorsets naar maat, waarbij wij in staat zijn uit ons uitgebreide leveringsprogramma de optimale dieselmotor te selecteren en deze samen te bouwen met een door ons exclusief gevoerde Mecc Alte generator.

Ons werkterrein ligt op het gebied van industrie en scheepvaart en in Zwijndrecht beschikken wij over een grote, uitstekend geoutilleerde werkplaats, met een hypermoderne testbank en een aantal vaklieden, hetgeen ervoor garant staat voor een uitstekende service richting onze (Inter)nationale klantenkring.

De expertise van De Maas staat borg voor een objectief advies bij uw keuze voor de ideale motor en / of generatorset.

Praat met ons en wij helpen u op de goede (Water)weg!

Direct contact opnemen