Dé partner in motoren & generatoren

Al bijna 100 jaar een begrip in kwaliteit en betrouwbaarheid

Trots op onze producten en service!

We zijn trots op onze producten en service. De Maas heeft een solide reputatie opgebouwd als kwaliteitspartner in motoren, generatoren, generatorsets, onderdelen en service.

We mogen rekenen op het vertrouwen van onze klanten

In onze branche worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en klantgerichtheid. We zijn er dan ook trots op dat veel van onze klanten bewust kiezen voor een duurzaam partnerschap met De Maas BV. Wat wij in dat partnerschap inbrengen? Een hoog kennisniveau, innovatieve producten en uitmuntende service.

Moderne technische faciliteit

In onze uitstekend geoutilleerde technische faciliteit in Zwijndrecht bouwen wij motoren en generatoren volgens klantgerichte technische richtlijnen.

Gekwalificeerd technisch personeel

Uitstekend opgeleide en gecertificeerde technisch specialisten staan klaar om onze klanten te ondersteunen met hun kennis, inzicht en brede vakkundigheid.

Wereldwijde technische service

Onze technische service is 24/7 beschikbaar en direct ter plaatse. Onze ervaren monteurs staan klaar om onze klanten overal ter wereld in bedrijf te houden.

Betrouwbare specialist

Over de hele wereld rekenen klanten in de scheepvaart en industrie op onze motoren, generatorsets, onderdelen en service.

Webshop

De meest gangbare onderdelen van ‘onze’ merken hebben wij op voorraad. Hebben we uw onderdeel niet in huis? Dan zorgen we voor minimale levertijden.

Objectief advies

Met onze uitgebreide expertise kunnen we objectief adviseren bij de keuze voor de motoren en generatorsets die exact aansluit bij de gewenste functionaliteiten.

Onberispelijke service

De basis van ons succes? We krijgen het vertrouwen van internationale klanten, die we ondersteunen met kwaliteit in producten én service.

Wij staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op.

Ons team kan je helpen met al je vragen.

Willem Verheij

General Director

John van Maaren

General Sales Manager

Robbert de Groot

Sales Engineer

Richard Kranendonk

Parts Manager

Kees Both

Parts Manager

Claudia Schuring

Back Office Manager

Onze producten en technische services?

Dit zeggen onze klanten:

Shape