Betrouwbare industrie
motoren

Robuust. Veilig. Betrouwbaar. Duurzaam.

Onze industriële dieselmotoren van HD Hyundai Infracore, Lister Petter en Raywin worden op grote schaal toegepast in de industrie. Met de invoering van de Stage V emissievoorschriften zijn onze motoren nog efficiënter en in staat te werken in veeleisende omstandigheden. De motoren staan bekend om hun directe respons, het hoge koppel bij lage toerentallen en het lage brandstofverbruik.

HD Hyundai infracore dieselmotoren

De Maas BV is exclusieve importeur van motoren van HD Hyundai infracore. HD Hyundai infracore levert een range IMO Tier III- en Stage V-motoren voor industriële toepassingen. Het aanbod van motoren wordt voortdurend uitgebreid. Ze worden overal toegepast waar robuustheid, betrouwbaarheid en maximale zuinigheid vereist zijn – met of zonder roetfilter (DPF). De emissiearme dieselmotoren voldaan aan de strengste milieu- en ecologische eisen.

Raywin motoren

Raywin ontwikkeld modern compacte off-highway dieselmotoren welke van zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn. Compacte dieselmotoren met een laag geluidsniveau, een hoog rendement en milieuvriendelijke karakteristieken.

De motoren voldoen uiteraard aan Emission EU Level Stage III, EU Stage IIIA en EU Stage V RAYWIN’s huidige product gamma bestaat uit een range watergekoelde dieselmotoren van 0.5L tot 3.3L cilinderinhoud, inclusief 2-cilinder, 3-cilinder en 4-cilinder. Alle motoren kunnen voldoen aan de eisen welke gesteld worden voor industriële toepassingen.

Lister Petter motoren

Lister Petter is het merk wat onlosmakelijk is verbonden met De Maas BV. Dat komt vanzelfsprekend door een samenwerking van meer dan 100 jaar op de Nederlandse markt. Lister Petter is vooral bekend om haar range met motoren voor de aandrijving van generatoren met een vermogen van 5,5 kW t/m 41,3 kW.

Wil je advies of meer informatie?

Neem contact op met Robbert de Groot.

Robbert de Groot

SALES ENGINEER

+31 (0)6 45 90 44 99