Scheepsmotoren

Scheepsmotoren van De Maas

Een scheepsmotor is het kloppende hart van elk schip. Dat betekent dat een betrouwbare leverancier met een goede, wereldwijde service heel belangrijk is. Bij De Maas kies je uit een breed assortiment HD Hyundai infracore scheepsmotoren die breed inzetbaar zijn voor het boordnet tot complete voortstuwing van jouw schip. Wij leveren scheepsmotoren voor o.a. de binnenvaart, baggerij en visserij. Betrouwbare Stage V / IMO Tier III scheepsmotoren. Benieuwd welke motor het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie? Wij adviseren je graag over onze mogelijkheden.

HD Hyundia infracore scheepsmotoren

De Maas is exclusieve importeur van scheepsmotoren van HD Hyundai infracore. HD Hyundai infracore levert een range IMO Tier III- en Stage V scheepsmotoren. Het aanbod van scheepsmotoren wordt voortdurend uitgebreid. Ze worden overal toegepast waar robuustheid, betrouwbaarheid en maximale zuinigheid vereist zijn – met of zonder roetfilter (DPF). De emissiearme diesel scheepsmotoren voldaan aan de strengste milieu- en ecologische eisen.

Stage V scheepsmotoren

De Stage V scheepsmotoren van HD Hyundai Infracore, vertegenwoordigen de nieuwste technologische vooruitgang in de maritieme industrie. Deze krachtige motoren zijn geoptimaliseerd voor maximale prestaties en voldoen aan de strengste milieunormen. Met innovatieve functies zoals selectieve katalytische reductie (SCR) en geavanceerde roetfilters zorgen deze motoren voor aanzienlijke vermindering van uitstoot, waardoor ze milieuvriendelijk zijn en voldoen aan de allerlaatste eisen van regelgeving. Wil je meer weten over de Stage V scheepsmotoren die De Maas levert? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen.

Advies op maat voor scheepsmotoren

Bij de aanschaf van een scheepsmotor wil je zeker zijn van je keuze. Uitgebreid en kundig advies is daarom essentieel. Om tot het juiste advies te komen, stellen wij vooraf de juiste vragen. Waar ga je varen? Waar moet de motor aan voldoen? Hoe wordt de motor gebruikt? Hoe wordt de motor gekoeld aan boord? Hoeveel uur moet hij draaien en op welk vermogen? Vaar je op constante motorbelasting of zijn er piek- en dalmomenten? Samen schetsen we een zo compleet mogelijk beeld van jouw situatie, want de levensduur van een motor wordt mede bepaald bij de keuze voor de juiste motor.

Scheepsmotoren De Maas

Onze technische service staat voor u klaar

Bedrijfszekerheid en service staan bij De Maas BV op de eerste plaats. De ervaren technisch specialisten van onze binnen- én buitendienst staan u 24/7 ter beschikking voor advies en ondersteuning. Van structureel onderhoud tot incidentele reparatie of 24-uurs storingsdienst; gedurende de volledige levensduur van de machine kunt u op ons rekenen.

Heeft u vragen? Onze technische dienst helpt u graag weer op weg.

Wil je advies of meer informatie?

Neem contact op met Robbert de Groot.

Robbert de Groot

SALES ENGINEER