Kwalitatief
hoogstaande producten

Robuust. Veilig. Betrouwbaar. Duurzaam.

Wij leveren motoren voor de scheepvaart, industriële toepassingen en energielevering. De door ons geleverde motoren voldoen aan de hoogste standaarden, zijn betrouwbaar en functioneren onder alle omstandigheden. De MAAS BV levert een breed assortiment aan motoren en generatoren van gerenommeerde merken zoals HD Hyundai infracore, Lister Petter, Raywin en MECC Alte. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Onze technische medewerkers zorgen voor onderhoud en continuïteit.

HD Hyundai infracore dieselmotoren

De Maas BV is exclusieve importeur van motoren van HD Hyundai infracore. HD Hyundai infracore levert een range IMO Tier III- en Stage V-motoren voor de scheepvaart en industrie. Het aanbod van motoren wordt voortdurend uitgebreid. Ze worden overal toegepast waar robuustheid, betrouwbaarheid en maximale zuinigheid vereist zijn – met of zonder roetfilter (DPF). De emissiearme dieselmotoren voldaan aan de strengste milieu- en ecologische eisen.

MECC Alte Generatoren

Mecc Alte levert een breed scala aan producten voor specifieke generator toepassingen. Van traditionele generatoren voor de toepassing in aggregaten tot en met speciale generatoren voor treinen en vliegtuig toepassingen.  

Voor de industrie heeft Mecc Alte een grote range industrie generatoren beschikbaar. Van generatoren voor mobiele toepassingen tot 4-2800 kVA generatoren. 

Voor marine toepassingen heeft Mecc Alte een compleet productgamma beschikbaar. Het gamma bestaat uit generatoren in het vermogen van 4-2500 kVA.

Raywin motoren

Raywin ontwikkeld modern compacte off-highway dieselmotoren welke van zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn. Compacte dieselmotoren met een laag geluidsniveau, een hoog rendement en milieuvriendelijke karakteristieken. De motoren voldoen uiteraard aan Emission EU Level Stage III, EU Stage IIIA en EU Stage V

RAYWIN’s huidige product gamma bestaat uit een range watergekoelde dieselmotoren van 0.5L tot 3.3L cilinder inhoud, inclusief 2-cilinder, 3-cilinder en 4-cilinder. Alle motoren kunnen voldoen aan de eisen welke gesteld worden voor toepassingen voor scheepvaart en industrie.

Lister Petter motoren

Lister Petter is het merk wat onlosmakelijk is verbonden met De Maas BV. Dat komt vanzelfsprekend door een samenwerking van meer dan 100 jaar op de Nederlandse markt. Nog steeds is Lister Petter een speler op een aantal specifieke markten.

Wil je advies of meer informatie?

Neem contact op met Robbert de Groot.

Robbert de Groot

SALES ENGINEER

+31 (0)6 45 90 44 99